trädbeskärning Malmö

Vackra träd i Malmö kan behöva trädbeskärning

Vackra träd i Malmö kan behöva trädbeskärning

editorial

Ingen vet riktigt hur många träd det finns i Malmö då det skulle ta väldigt lång tid att räkna dem. Träd finns i skogar, parker och i våra trädgårdar. Barrträd, lövträd och fruktträd kan vi se lite var stans runt om i landet. Träd är vackra och ståtliga och vi ska vara rädda om dem och vårda träden väl. 

Ibland behöver ett träd beskäras för att bibehålla sin hälsa genom att ta bort döda, sjuka och överflödiga grenar. Genom att beskära trädet förbättras trädets struktur och främjar en hälsosam tillväxt. Du kan beskära ditt träd själv om du har full koll på hur du ska göra. Det kanske låter enkelt att beskära träd, men om du beskär på fel sätt så kan trädet bli skadat och i värsta fall dö.

För att du inte ska ta ta död på trädet så är det en god idé att låta en arborist sköta omvårdnaden. Trädbeskärning i Malmö kan behöva göras av många olika anledningar. En arborist arbetar för att träden ska vara vackra, säkra, leva länge och vara friska. Om du överlämnar jobbet åt en arborist kan du känna dig trygg. Personerna som valt det yrket har gjort det för att de bryr sig om våra träd och vårdar dem på bästa sätt.

image

Beskär dina fruktträd så främjas fruktproduktionen

Är du ägare av något fruktträd? Då vet du hur roligt det är när träden ger fullt med frisk och god frukt. Mindre skoj är det att plocka ett fåtal små och smaklösa frukter som ledset hänger och dinglar i trädet.

Ett fruktträd kan beskäras under vintern för att främja en ökad tillväxt under vår och sommar. Med mindre grenar kan trädet använda energin till att producera fler, större och mycket godare frukter. Solens strålar når lättare in till frukten om onödiga och döda grenar tas bort.