modulsystem

Utöka företaget snabbt med hjälp av modulsystem

Utöka företaget snabbt med hjälp av modulsystem

advertorial

Går det bra för företaget? Toppen! Ni växer så det knakar och ni anställer ny personal för att komma ikapp med efterfrågan. Ett bitterljuvt problem har då kanske uppstått: ni har inte plats. Lokalerna ni en gång flyttade in i var dimensionerade för den verksamhet ni hade då, plus lite extra.

Med extra personal behövs mer plats för kontor, fikarum, konferenslokal och toaletter. Och man kan bara nå en viss gräns för hur många som kan vistas i en lokal utan att stora problem uppstår.

Att hitta nya lokaler tar tid ni inte har

Alternativ ett för att lösa ert problem är att hyra nya lokaler. Men att hitta de rätta lokalerna och administrera flytten dit tar tid. Tid ni just nu behöver för nyrekrytering och annat arbete som er expansion innebär. Ni behöver en snabb och smidig lösning direkt. 

Det är här modulsystem kommer in i bilden. I folkmun går modulsystem under namnet barack. Men det ordet ger helt fel bild på näthinnan gentemot vad man pratar om när man pratar om modulsystem. Med moderna modulsystem kan man förvänta sig samma prestanda och krav på miljö och komfort som med vanliga lokaler.

 

modulsystem

 

Modulsystem kan till och med vara bättre

Om ni bara har plats att placera ett modulsystem i anslutning till – eller nära – era nuvarande lokaler, kan det vara en bra lösning. Ni har inte bara löst ett akut problem – ni har även investerat för framtiden.

Ni kanske inser att ett modulsystem inte behöver vara en tillfällig lösning. Med den moderna standard som erbjuds idag kan modulsystem både ersätta och överträffa de lokaler ni har i att täcka era behov. Och om ni är i en långsiktig expansiv fas har ni möjligheten att bara beställa in fler moduler i takt med er tillväxt. Eller om ni skulle behöva krympa igen.