flipperspel

Tråkigt på rasten?

Tråkigt på rasten?

Att hitta en naturlig och avspänd samlingspunkt på sin arbetsplats kan vara kämpigt. I en kontorsmiljö är de alternativ som erbjuder sig föga tilltalande. Småpratet utspelar sig typiskt vid vattenbehållaren eller kaffemaskinen, eller runt matbordet i lunchrummet över en torr bullängd och fruktkorgar där bara päronen är kvar. Samtidigt är goda relationer kollegor emellan och riktiga raster – raster där man faktiskt vilar, och inte fortsätter älta något professionellt problem – av högsta vikt för att skapa en sund och trivsam arbetsplats. Ett sätt att skapa leklust och distraktion från slitet är att göra utrymme för en underhållande aktivitet.

 

 

Skaffa spel

 

En del företag väljer att investera i en darttavla, eller ett foosball- eller pingisbord för att liva upp stämningen på kontoret. Men den som vill sticka ut och komma med en överraskning som aldrig blir gammal borde överväga att skaffa alla spels konung: flipperspelet. Med blinkande lampor, pulpig estetik och nostalgiframkallande ljudeffekter är flipperspelet helt enkelt oslagbart som stämningshöjare. Det barnsliga nöje som ett flipperspel på jobbet erbjuder kan också möjligtvis skänka en viktig påminnelse: att det går att roa sig tillsammans utan att det är nödvändigt att hinka öl i en ibland problematisk after work-miljö.

 

Flipper forever

 

Kanske hade det aldrig slagit dig att det går att skaffa flipperspel till sig själv – vilket är begripligt, eftersom flipperspel är förknippade med offentliga platser på samma sätt som bollhav, hoppborg, och enarmade banditer är det. Som tur är finns det företag som tillhandahåller flipperspel för uthyrning. Beroende på dina behov som kund finns det möjlighet att hyra under längre eller kortare tid. Företaget ordnar leverans, installation, och service för att försäkra att din upplevelse med flipperspelet blir problemfri och enbart nöjesfylld. Och bäst av allt – spelen har en freeplay-inställning som gör att man kan spela om och om igen.