Sluta vara en frustrerad bil-matador!

Sluta vara en frustrerad bil-matador!

Visst är det segt när bilen strular när man minst behöver det? 
Vilket i princip är alltid. 

Men visst känns det som att det är just när något inte får gå fel som bilen plötsligt börjar kärva och inte riktigt vill samma sak som jag som förare vill.
Då känns det som om att man är matadoren i Disneys tecknade film om tjuren Ferdinand. Ni vet den där matadoren som sliter sönder håret i frustration när Ferdinand inte gör någonting – vad som helst.

Precis så känns det när bilen i värsta fall bara står stilla. Den hostar lite uppgivet när vi vrider om tändningen, men så händer inte något mer än så.

Vem av oss har kunskaper att göra en felsökning bil? Är det något man bör kunna göra nuförtiden? Hur ska det hinnas med när man har matkassar att handla, barn att natta och middagar att laga?

Det är därför som det bara är att tacka och bocka att det finns duktiga mekaniker, som de som jobbar på R M Bil & Motor AB i Malmö. Denna verkstad har mer än två decennier av erfarenhet inom branschen, vilket verkligen inte är illa.
Det betyder bland annat att mekanikerna här har full koll på alla sorters bilmärken och modeller. Så du kan lugnt glida in med din Saab, Peugeot, Škoda, eller vilket märke du nu än må ratta och känna dig trygg i att allt kommer att lösa sig.

Dessutom så utför R M Bil & Motor även service på lätta lastbilar, släp och veteranbilar.
Är det förresten så att du har varit och besiktigat bilen och fått en eller flera tvåor i protokollet så löser mekanikerna på R M Bil & Motor även detta.

Bor du i Malmö med omnejd finns det med andra ord inte någon anledning att skjuta upp ett besök på verkstaden längre!