Rulltrappor

När rulltrappan behöver service

När rulltrappan behöver service

Om du nyttjar rulltrappor i din verksamhet vet du att de behöver service ibland. Oavsett om du en en stor eller liten verksamhet så är det viktigt att allting fungerar. Dels för att kunderna ska kunna ta sig runt, dels för att säkerheten är viktig. 

Utan en fungerande trappa stannar flödet upp i butiken. Många väljer rentav bort affären om de inte kan ta sig runt smidigt. Med hjälp av en rulltrappservice kan du få hjälp med det mesta, allt från reparationer till renoveringar av trappan.

 

Rätt underhåll

När blev rulltrappan senast servad? En del rulltrappor är gamla trotjänare och har burit en hel del tyngd genom åren. Även om det inte finns några uppenbara problem kan det vara en god idé att besiktiga den med jämna mellanrum. En rulltrappa kan till exempel stanna av, vilket gör det svårt för kunderna att ta sig upp och ner. Ännu värre är om den skulle börja skena. Det har tyvärr förekommit och olycksrisken blir då markant. 

Ett bra företag för rulltrappservice kan utföra all form av underhåll som går att göra på en rulltrappa. Du ska alltså inte behöva anlita flera olika serviceleverantörer, det räcker att ringa ett nummer och du ska kunna få hjälp med allt!

 

 

Hitta din leverantör

Är du nöjd med din nuvarande servicenivå? Behöver du anlita någon för att serva din rulltrappa? Är det vid ett enstaka tillfälle som du behöver ha hjälp eller mer regelbundet? Oavsett vilka behov du har finns det en någon som kan hantera det åt dig. Det är tryggt, säkert och ser till att trappan rullar på! 

Det är enkelt att anlita hjälp. Underhåll är viktigt och även små problem är värda att åtgärda direkt. Det du behöver är en leverantör med lång erfarenhet och som vet vad de gör. En bra rulltrappservice helt enkelt!