Dubbel altandörr

Lycklig hund med dubbel altandörr

Lycklig hund med dubbel altandörr

Katter har det bra, tycker säkert hundar. De kan enkelt ta sig upp i fönstret, för att ligga där och se allt det roliga som sker på utsidan. Hunden däremot får bara den glädjen när det är promenad. Och det är ju alltid promenader som går alldeles för snabbt. Däremellan kommer det förvisso lite mat, vatten, skön sömn och kanske lite klappar från familjemedlemmarna. Men åh, den som ändå kunde få sova med ett öga och se trädgården med det andra!

Då kan du räkna med att du kan få en mycket glad och lycklig hund om du väljer att montera dubbla altandörrar helt i glas. Även om du kommer få rengöra nederdelen ofta, med tanke på hur den lilla nosen kommer sitta planterad mot rutan när grannkatten går förbi. Men vad är väl det emot att få en lycklig hund och ett ljusinsläpp som inte går av för hackor. Och tänk bara mitt i sommaren när du kan öppna upp båda dörrarna och låta trädgården bli ett med insidan!

 

Helt glas eller glasparti

När du ska välja vilken altandörr du ska ha så kan du välja bland modeller som är helt i glas, modeller som har en ram av trä eller modeller som endast har en glasruta infattad. Många förslag får du genom att söka på internet med orden: altandörr dubbel. Då kan du hitta alla möjliga olika modeller, storlekar och med eller utan någon typ av spröjs. Glöm bara inte bort att ta in isolervärdet i beräkningen, eller vilken kvalitet det rör sig om.

Det är lätt att bara gå på utseende, eller pris, men det kommer du ångra ganska snabbt. Åtminstone när det blir en riktigt kall vinter och du får plocka fram filten och stora plånboken. Så välj altandörrar med både hjärta och hjärna, så blir det allra bäst resultat.