logistikmark i Stockholm

Logistikmark i Stockholm ger stora möjligheter

Logistikmark i Stockholm ger stora möjligheter

editorial

Vill du kunna beställa hem en stor sändning varor och få plats med alltsammans? Har du köpt in ett konkurslager billigt och behöver någonstans att förvara det? Då kan du med fördel hyra logistikmark i Stockholm, och det löser dina lagerproblem.

Det finns företag som äger stora tomter där det är iordninggjort och fint, med stängsel och lås runt omkring. Det är en service för dig som företagare att du kan hyra in dig där och ha varorna i säkert förvar. Kanske ställer du containers där eller inplastade pallar. Länktips: https://www.damattsson.se/upplagsmark/

Alternativ till byggnad 

Det är smart att hyra en logistikmark bara för den tid du faktiskt behöver den. Det innebär inga extra fasta kostnader, inga tomter att köpa eller lagfarter som ska beviljas. Du är en hyresgäst på tomten och betalar din hyra så länge behovet av platsen finns.

Säljer du husvagnar eller bilar, kan du ha flera olika platser för visning av dem, så du behöver inte ha logistikmarken alldeles intill huvudkontoret. Diskutera med markägaren vilka olika möjligheter som kan vara aktuella för dig. Området är inhägnat och oftast bevakat, och du har varorna försäkrade.

 

logistikmark i Stockholm

 

Logistikmark för att testa sortimentet 

Kanske vill du sälja något nytt i ett utökat sortiment, och detta utan att riskera stora förluster. Då är logistikmarken bra att ha till en början, som en test på hur mycket du säljer. Blir det en succé vill du kanske hyra mer mark, men i annat fall säger du bara upp hyreskontraktet.

Logistikmark är ett bra alternativ för dig som inte vill binda upp kapital. Det gör det möjligt att satsa på utökad försäljning utan att riskera att du förköper dig på dyra lokaler. Du är flexibel när du hyr logistikmark i Stockholm, och du är i gott sällskap, för det är många som har upptäckt fördelarna med det.