parfymer online

Kombinera sinnen

Kombinera sinnen

En outfit är aldrig riktigt komplett utan en skön och passande doft av parfym till. Det är helt enkelt en sanning som inte går att undvika. Till exempel, vad är det som gör rosor så underbara? Är det inte den ljuvliga doften? Eller den mumsiga lukten av färdiglagad mat när man kommer hem?

Vår sinnen gör att vi kan uppleva det som händer runt omkring oss på en högre nivå än bara det man ser med ögonen. Med luktsinnet kan vi minnas ögonblick och stunder, som direkt skapar en känsla och en sinnesstämning.

 

Billiga parfymer?

Med det i tankarna kan man undra… vilken typ av parfym är bäst att använda? Eu de toilette eller eu de parfum? Det finns så många olika dofter också. Ett bra tips är att beställa parfymer online till ett överkomligt pris. Då kan du prova dig fram tills du hittar din signaturdoft, utan att spendera alltför mycket pengar på att lukta gott. En annan sanning är nämligen att parfymer brukar vara hutlöst dyra.

Är billiga parfymer lika bra dock? Kanske man undrar. Billiga parfymer brukar i och för sig inte vara lika starka som kändismärkena, men de ska inte heller underskattas. Du kan även hitta kända märken till ett lägre pris utan att kompromissa med kvaliteten, om du exempelvis letar på outlets.

 

 

Egen signaturdoft

Brukar du använda parfym dagligen? Då vet du säkert redan vilken som är din favoritparfym. Är man lite ny på det här med att kombinera dofter med klädseln så finns det några enkla riktlinjer som går att följa. Den första är att hitta ens stil. Vad dras du till? Fräscht, sött och blommigt eller mustigt, mörkt och orientaliskt?

Prova gärna en basdoft som du skulle kunna använda lite nu och då, som vardagsdoft till exempel på jobbet. Sedan kan du tillägga nya dofter som för kvällsmiddagar, fester eller träningspasset.