Flos

Inred elegant med Flos

Inred elegant med Flos

När man inreder ett hem ska man se till att välja saker som man tycker om. Det är viktigt att omge sig med saker man tycker om för att trivas och känna att hemmet är något man vill komma hem till. Det är viktigare att gå efter och välja saker man tycker om men välja saker efter vad som är trendigt och modernt. När man inreder ska man också tänka på att inreda hållbart. Genom att välja inredning av bra kvalitet kan man få saker som håller i många, många år. Det sparar inte bara på plånboken utan också på miljön. I en värld där man konsumerar allt mer är det viktigt att göra det man kan för att dra sitt strå till stacken. Genom att välja saker man tycker om så inreder man också mer hållbart. Klart att man kan ändra stil och smak men är det saker som är av bra kvalitet kan man alltid ge bort eller sälja dem vidare när man känner att det är dags för att köpa nytt. 

 

En stor och viktig del av inredningen är lampor. Lampor gör hemmet funktionellt och det behövs flera slags belysning för att hemmet ska bli trivsamt. Eftersom vi stora delar av året har lite dagsljus så är vi helt beroende av det konstgjorda ljuset. När man arbetar i olika rum som när man lagar mat i köket, städar eller arbetar krävs starkare belysning men när man slår sig ner för att äta middag eller titta på en film under fredagskvällen så kan man istället använda sig av mer mysbelysning. Då vill man gärna dämpa ljuset och känna att det blir lite stämning. Man ska också tänka på när man investerar i lampor, att välja lampor som även är snygga i dagsljus. 

Hos Andlight.se hittar man ett stort urval av lampor. Här finns många välkända märken som har lampor av bra kvalitet. Här hittar man bland annat lampmärket Flos, som tillverkar hållbara produkter med snygg design. Flos är en internationellt erkänd belysningsfirma från Italien som grundades redan i början av 1960-talet. Är man ute efter en snygg designlampa kan man leta i deras sortiment.