penisringar

Hur du använder din penisring

Hur du använder din penisring

Om du aldrig tidigare använt en penisring kanske det inte känns helt självklart hur du ska göra. Men det är faktiskt väldigt enkelt. Det enda du egentligen behöver tänka på är att din penis måste vara i erigerat tillstånd innan du trär på ringen. Det beror på att penisringens syfte är att minska blodflödet. Vilket gör att du kommer ha svårt att få erektion om du trär på ringen innan. En penisring är ofta tillverkad i silikon eller andra flexibla material. Det gör att en penisring i normala fall också passar de flesta storlekar. Men det finns såklart undantag även där och därför kan man köpa både mindre och större penisringar om den du har inte känns bra.

 

 

Testa dig fram

 

Som med alla sexleksaker är det viktigt att testa sig fram. Den du först köpte kanske inte kändes helt bra. En penisring ska inte göra ont. Så om du upplever obehag är det viktigt att du tar av den direkt. Det kan vara så att du har trätt på den fel eller att du helt enkelt köpt en för liten. Om du är osäker på vilken storlek du ska ha kan du köpa ett paket som innehåller lite olika storlekar och former. Då kommer du troligtvis kunna hitta någon som känns bra för just dig.

 

Njutning för både dig och din partner

 

Det finns många olika typer av penisringar och det finns de som samtidigt stimulerar din partner. Så om ni är nyfikna på att testa något som ger förhöjd njutning för er båda skulle ni kunna använda en penisring som även stimulerar klitoris. Hos https://lovebuddy.se/penisringar/ kan du läsa mer om olika typer av penisringar. Om du är osäker på vad du vill ha kan det hjälpa att gå in och läsa om olika varianter. Det finns något för alla!