ny glasvagn

Hitta ny glasvagn för dina behov

Hitta ny glasvagn för dina behov

editorial

Många som lever på mörkare breddgrader vill maxa sitt ljusinsläpp. Generösa fönsterglas ger känslan av närhet till naturen och släpper in omgivningen. Glas är ett fantastiskt material men kan lätt skadas om det inte hanteras varsamt. 

Både hemmafixare och proffs kan komma att behöva en ny glasvagn för säker transport, förvaring och skydd mot repor och andra skador på glaset. Inte minst ger det en god överblick och kontroll på ditt material. En bra glasvagn har till exempel gummivadderade kanter som gör att ytan inte repas.

 

Att tänka på när du väljer glasvagn

Vilken sorts vagn du behöver beror på en mängd olika faktorer. Vad är det för storlek och vikt på det du vill transportera? Behöver du kunna bromsa vagnen? Håller du lager, eller du fixar hemma?

Men det finns ett flertal användningsområden för en glasvagn. Den är en klippa om du behöver transportera eller förvara olika typer av skrymmande material. Vissa glasvagnar lyfter över två ton, en vikt som motsvarar en genomsnittlig personbil, så du behöver inte vara rädd att lasta på. De funkar också som lager- och transportvagnar för din verkstad. Många väljer en konstruktion som går att anpassa och bygga om.

 

ny glasvagn

 

Låt proffsen hjälpa dig

Om du behöver en ny glasvagn är det bäst att vända dig till en professionell och kunnig säljare. Berätta om dina behov och ställ frågor. (Det finns inga dumma frågor! Kör på!) Ge dig själv tid att tänka efter innan du tar ditt beslut. Det finns flera företag som erbjuder glasvagnar för olika behov och tillfällen. Här kan du också få hjälp med montering.

En glasvagn är det optimala sättet att transportera och förvara glas. Men den hjälper dig också att hålla ordning på, och transportera andra skrymmande och tunga material. För den som vill sälja sin vagn vidare finns en seriös andrahandsmarknad.