lediga lokaler

Hitta lediga och trivsamma lokaler

Hitta lediga och trivsamma lokaler

Det är viktigt att vistas i trivsamma lokaler. Oavsett om man är hemma eller på en arbetsplats. Arbetsplatsen spenderar vi mycket tid på och därför utgör den också en stor del av mångas vardag. Hur det ser ut runtomkring oss påverkar oss mycket och kan många gånger påverka vårt arbete. Att sitta och arbeta i trivsamma lokaler känns som A och O för att trivas bra på sitt jobb. 

Om man letar bostäder i Sundsvall kan man kika in till Hedern Fastigheter. De äger, förvaltar och förädlar kontor, bostäder och kommersiella fastigheter i Sundsvalls kommun och ända sedan starten 1997 har deras grundtanke varit densamma. De började med namnet Totalförvaltningen när de startade men går nu under namnet Hedern. 

 

 

 

Deras grundtanke, som både är väldigt sund och bra, är att skapa trivsel. Att man ska känna sig hemma oavsett om man är hemma i sitt allrum eller på sin arbetsplats. Det är en väldigt bra tanke, för just så borde det vara på alla arbetsplatser. Det skulle få människor att trivas bättre och känna att det är en plats som de gärna går till. Även om arbetet är kul och kollegorna är trevliga kan det dra ner helhetsbetyget av arbetet om lokalerna man vistas i inte känns trevliga. 

Om du letar efter en ny lokal eller bostad kan du kika in hos Hedern. Kanske har du ett hem som du inte riktigt trivs i idag eller ett företag som du skulle vilja hitta en trevligare lokal till. Hederns fastigheter består av 118 000 kvadratmeter yta, där trettio procent av ytan består av bostäder och sjuttio procent av lokaler. Totalt har de 480 stycken bostadslägenheter och därför är det också en bra idé att höra av sig till dem om man letar något nytt inom Sundsvalls kommun. Det är viktigt att trivas, vart man än vistas eller vad man än gör och hur lokaler eller bostad ser ut och känns utgör en stor del av det.