lediga lokaler

Hitta din nya lokal

Hitta din nya lokal

Det här med att hyra eller byta lokal är lite av en vetenskap. Det handlar ju faktiskt inte bara om storleken på lokalen, även om detta såklart är en viktig faktor, utan även om läget och vilken känsla man får av lokalen.
Utsikt, disponering av utrymmen och även den generella känslan av en lokal – det är sådant som spelar in när man letar efter en plats att bedriva sin verksamhet på. För det finns ju något som inte går att sätta i ord som gör att vi fastnar för en plats.
En form av känsla av trevnad.

Naturligtvis så spelar även vilken verksamhet du bedriver in i valet av en lokal som passar just dig och ditt företag. Det är inte alltid man behöver ha stora fönster längs en hel vägg. Även om ljusinsläpp såklart påverkar hur man uppfattar en lokal.

Om du letar efter lediga lokaler i Sundsvall så behöver du inte leta längre än till Hedern. Detta fastighets- och hyresbolag firade 20 år i branschen för två år sedan. Med andra ord har Hedern både erfarenhet och kunnande som du som letar efter en lokal kan lita på. Sammanlagt förvaltar företaget över ungefär 118.000 m² yta och jobbar kontinuerligt att vara i framkant inom fastighetsbranschen.

Om du är nyfiken på att får reda på var Hederns fastigheter ligger så kan du enkelt besöka hemsidan på Hedern.se. Här hittar du allt du behöver veta inför din första kontakt med företaget. Är det så att du inte hittar något i fastighetsbeståndet som passar just nu, kan du även fylla i en intresseanmälan och specificera vad du är ute efter.

När du väl har blivit kund kan du också använda ett formulär på hemsidan för att göra en felanmälan.
Naturligtvis går det också bra att ringa för att få prata med någon på Hedern.