makeup

Handla billig makeup

Handla billig makeup

Hur ofta eller mycket smink man använder skiljer sig väldigt mycket. En del använder i princip aldrig makeup medan andra har det dagligen. Sommartid kan det vara skönt att vara lite mer naturlig och kanske bara ta på sig mascara och ett lipgloss om man ska ner på stranden. Är man lite solbränd som man ofta blir under sommarmånaderna så blir det väldigt fräscht med bara en lätt sminkning. 

Oavsett hur mycket eller ofta man använder smink är det viktigt att använda produkter som man tycker är bra och passar för ens hudton. Det finns en uppsjö av olika märken och produkter och det som passar en hy kanske inte är optimalt för en annans. Om man pratar om foundation finns det massor med olika sorter som passar för olika hudtyper. Om man har torr hy ska man till exempel se till att använda en foundation som ger huden fukt och inte torkar ut den mer. 

När det kommer till färger på lipgloss, ögonskugga och rouge varierar det mycket vad man passar i mellan olika personer. Har man till exempel mörka ögon och är lite mörkare i hudtonen är det supersnyggt med en pastellfärg som turkost på ögonen. Det ger en sommarfräsch look och man kan tona ut färgen och sedan lägga lite skimrande vitt på den om man inte vill framhäva färgen alltför mycket.

 

 

Hos Sephora finns ett gediget utbud av makeup. Här finns massor av olika märken och produkter. De är dessutom billiga och det är enkelt att leta bland sortimentet. Här är det också enkelt att returnera en produkt, om du skulle ångra ditt köp eller om du köpt en present och han eller hon vill byta till något annat. Hos Sephora kan man också bli medlem och på så sätt kan man ta del av erbjudanden online eller i butik. Sephora har nämligen många riktiga butiker också. Genom att bli medlem får du också poäng på allt du handlar som omvandlas till gåvor och erbjudanden till dig som kund.