Gör varje rum individuellt eller skapa en röd tråd genom hemmet med fototapet

Att ha ett personligt hem är något som många trivs bra med. Det kan dessutom vara extra roligt att få visa upp sin personliga stil när gäster kommer på besök. Vissa väljer att inreda hela bostaden i en och samma stil och med samma färgpalett som grund, medans andra gillar att varje rum känns individuellt. Vill man skapa ett speciellt rum som sticker ut i mängden så kan fototapet vara ett riktigt bra hjälpmedel. Fototapeter ger en wow-effekt då man stiger in i rummet och genom att välja ett motiv som ligger en varmt om hjärtat så blir det även personligt. 

Förstärk stilen eller känslan i rummet med en fototapet 

En fototapet kan föreställa allt från en diskret trävägg till en häftig stadssilhuett. Det gör att den kan skapa en önskad atmosfär i rummet där den sitter. Vill man till exempel ha en industriell känsla så kan en fototapet föreställande en tegelvägg tillsammans med möbler och inredning i rått opolerat material såsom zink, plåt och trä skapa den rätta känslan. 

Vill man å andra sidan skapa en lugn oas i hemmet så kan ett naturmotiv göra att rummet omedelbart får en avslappnad känsla. Med mjuka sittplatser, mysig belysning och en fototapet föreställande en strand eller en skog så kan man skapa det perfekta rummet för avkoppling. Självklart så kan fototapeter också göra sig riktigt bra i barnrum. Med fina motiv känns utrymmet extra levande och mysigt, samtidigt som barnets favorit djur, plats eller intresse tydligt syns i rummet. 

Fototapeter med vackra och skarpa motiv

https://sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html finns ett brett utbud av fototapeter för alla ändamål. Tapeterna i sortimentet föreställer allt från gulliga tecknade figurer och snygga stadssilhuetter till verklighetstrogna material och vackra naturmotiv. Det finns i princip något för alla smaker och åldrar i det välsorterade sortimentet som håller hög standard.