förskola svedala

Givande tid på förskola i Svedala

Givande tid på förskola i Svedala

Har den stora dagen kommit, dagen då du ska börja leta efter förskola till ditt barn? Det är en skrämmande men rolig känsla att ha. Hur ska man klara sig utan sitt barn en hel dag, se den lilla växa upp och bli sin egen människa? Man vill ge barnet de bästa förutsättningarna för att bli en trygg och glad individ. Hur kan man bättre göra det än att välja rätt förskola?

Förskolan är en stor del av grunden till en trygg uppväxt. Där får de lära sig hur man leker och kommunicerar med både vuxna och barn. Det är en viktig tid för barnet och det är av största vikt att det är rätt för barnet. Har ditt barn speciella behov att ta hänsyn till? Prata med förskolan för att se om den är rätt för ditt barn. 

 

Bli vän med naturen

Vill du att ditt barn ska växa upp och uppskatta naturen? Kunna se de små sakerna i naturen som så många andra missar? Veta hur man respekterar och tar hand om både natur och djur? Se hur fina skalbaggar kan vara, istället för att bara se dem som läskiga? Då kan kanske fokus på utomhus vara något för dig och ditt barnPå en sådan förskola får man växa upp nära naturen, ha roliga utomhusutflykter. 

En förskola där de spenderar tid utomhus, vare sig det är dåligt väder eller ej. För det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, eller hur? Och vilket barn älskar inte att hoppa i vattenpölar? Vänd dig till en förskola i Svedala och se om det är något för dig och ditt barn. Det ska kännas tryggt för dig att lämna ditt barn på förskolan om dagarna. Barnet ska se fram emot det och ha en rolig tid med sina kompisar på dagarna.