skidshop

Funktionella Oakley skidglasögon till bra pris i skidshop

Funktionella Oakley skidglasögon till bra pris i skidshop

advertorial

Ett par bra skidglasögon är något som kan göra att skidåkningen blir både bekvämare och säkrare. I och med att man åker på glittrande vit snö snö så kan man räkna med att ljuset blir väldigt starkt när solens stålar lyser i nedfarterna. Då är det jätteviktigt att skydda sina ögon med ett par bra skidglasögon med mörkt glas eller spegelglas. Det är dock inte alltid solen skiner och då kan det istället bli svårt att urskilja konturer i snön, det blir som att allt bara smälter ihop, då är det viktigt att använda sig av skidglasögon som gör att man lättare ser konturerna. 

Varför påverkas säkerheten av skidglasögon?

Väljer man rätt skidglasögon utefter väderförhållandet så får man bättre sikt, något som såklart är viktigt när man befinner sig i pister där det kan gå fort och man dessutom måste samsas med många andra skid- och snowboardåkare. Det är såklart också viktigt att skydda sina ögon från skadliga UV-strålar, något man kan göra med rätt sorts skidglasögon. 

image

Måste man köpa flera olika par?

Man behöver i regel inte köpa flera olika par om man investerar i ett par skidglasögon av hög kvalitet. De allra flesta av de lite mer avancerade modellerna erbjuder nämligen möjligheten att byta lins efter väder. Det gör att man kan använda samma skidglasögon och istället bara lägga pengar på att ha ett par olika utbytbara linser. Antingen kan man välja att investera i samtliga linser som finns till modellen, eller så kan man nöja sig med att ha en mörkare lins till soliga dagar och en ljus som gärna framhäver kontraster till molniga dagar. 

Ett välkänt märke som erbjuder skidglasögon med kvalitet 

Oakley är ett varumärke som i mer än 40 år levererat några av världens bästa skidglasögon och solglasögon. Oakley designar sina skidglasögon med stil, teknologi och kvalitet som lever upp till de strängaste av standarder. Hos Skidresor hittar man ett brett sortiment av olika Oakley skidglasögon och samtliga skyddar såklart mot UV-strålar.