flakkåpa

Flakkåpa och taklock som passar de flesta bilar

Flakkåpa och taklock som passar de flesta bilar

editorial

Att köra med öppet flak går ofta bra när det är varmt och torrt. I vissa fall, som när det regnar eller under vinterhalvåret, kan det vara rätt bra att ha möjligheten att täcka över flaket och göra så det blir mer som bilens interiör. Att det numera faktiskt tillverkas så kallade flakkåpor  kanske inte alla känner till, men många kör faktiskt omkring med flakkåpa på sina bilar. Det är bara det att man inte tänker på det, för det syns inte. Ibland kan det vara bra med ett flaklock eller en flakkåpa för att täcka över flaket på bilen

De bästa flakkåporna är snyggt designade så de matchar bilen och ser ut som en del av fordonet. Det man bör tänka på om man är sugen på att skaffa en flakkåpa till sin bil, är förstås först och främst om den finns till ditt bilmärke. Kolla på leverantörens hemsida och försäkra dig om att de designar för din bil. När detta är avklarat, är nästa steg att välja ut den modell som passar bäst för ditt ändamål. 

 

image

 

Hitta bästa flakkåpan för just ditt fordon. 

Flakkåpor finns i flera olika modeller och passar de flesta bilar med egna flak. En av fördelarna med den här typen av flakkåpor är att du inte behöver göra hål eller någon annan typ av modifiering på bilen för att den ska passa. Den är lätt att montera och följer bilens linjer perfekt så det ser naturligt ut. 

Du märker hur flakkåpan kommer att kännas som en naturlig del av bilen med dess inbyggda innerbelysning och extra bromsljus utanpå. Eftersom flakkåpan lackas i bilens färg så kommer den att smälta in med resten av bilen och ser inte “påklistrad” ut. Alla flakkåpor har även tonade rutor. Garanterat kommer alla att hitta en variant som passar just dem.