spa

Dags för avkoppling!

Dags för avkoppling!

För många av oss kan det ibland kännas att vardagen sliter på både kropp och på humör. Om vi lönearbetar kan det kännas som att det finns på tok för många arbetsdagar och väldigt få helgdagar. Vardagen kräver engagemang och planering och en hel del arbete, nästan oavsett vilken livssituation du befinner dig i.

Trots detta är naturligtvis vardagen givande och fylld av tillfredsställelse och glädje, precis som det ska vara. Men – en sak är alldeles sann och säker – människan behöver omväxling. Vi behöver tid för avkoppling och återhämtning. Få ställen kan erbjuda detta på ett bättre sätt än ett spa.

 

Tid att åka iväg ett tag

Antingen väljer du att åka själv för att njuta av välsignad tystnad och egentid. Eller med din partner. Eller med några vänner eller kollegor. Oavsett val kan du vara säker på att hitta det du söker på ett vackert och anrikt spa i Dalarna. Och det allra bästa kan vara valfriheten.

Du väljer helt själv hur mycket tid du vill lägga på aktiviteter och behandlingar, på måltider och egentid, eller på att vistas i den läkande natur som omger platsen du valt. Just din egen kombination är viktig för att du ska känna att du fått ut det just DU vill av din vistelse! https://akerblads.se/

Välja det bästa åt dig själv

När du anländer till hotellet och möts av den välkomnande atmosfären anar du redan att det kommer att bli bra. Antagligen har du redan bokat någon behandling, och beroende på tiden kan du antingen koppla av, äta, eller ta en promenad. Sedan njuter du av din behandling – det finns mycket att välja på! Ansikte, kropp, händer, fötter – alla delar kan få sitt om du så önskar.

Ditt välbefinnande är viktigt, och du kommer att lämna hotellet med ett stort leende och en kropp och en själ som mår lika bra.