bärgare stenungsund

Bärgare i Stenungsund – det känns tryggt

Bärgare i Stenungsund – det känns tryggt

editorial

Att blicka ut över vidsträckta havsvyer lämnar få oberörda. På sommaren med en glass i handen och på vintern med sydvästen hårt knuten under hakan. Oavsett årstid får havet känslor att svalla. Stenungsund har havet på ena sidan och ett vildmarksområde på andra sidan. Staden vid Västerhavet är som gjord för dig som vill strosa i gästhamnen och kasta lystna blickar på båtar eller traska iväg till Svartedalens naturområde. 

Staden består inte bara av fotgängare, här finns även bilister. På fyra hjul rullar lokalinvånare, besökande turister och de som bara är på genomfart. Oavsett varför du sitter bakom ratten kan olyckan vara framme. En krock, ett motorhaveri eller en motsträvig bil. 

Lyckligtvis betyder det inte jordens undergång. Hjälp finns att få.Ta ett djupt andetag och låt proffsen sköta jobbet. Snart är du på (väg)banan igen.

 

bärgare stenungsund

 

Bärgaren – en vän i nöden

Det sägs att hunden är människans bästa vän, men frågan är om det ändå inte är bärgaren. När din bil inte längre fungerar som den ska får den, precis som Västerhavet, känslorna att svalla. Allt från paniken vid en olycka till den enorma frustrationen när du tvingas stanna vid vägkanten.  Varningslamporna på instrumentbrädan blinkar retfullt och när du lusläst instruktionsboken står det klart att bilen inte är körbar. Eller när bilen, trots både hot och vädjan, vägrar att starta.

Oavsett scenario, tar katastrofkänslorna överhanden. Du behöver hjälp. Inte bara med att bogsera din bil. Du vill också ha svar direkt när du ringer till bärgningsfirman. Den som svarar ska vara lugn och förstående. 

När din bärgare i Stenungsund kommer till undsättning vill du att personen i fråga hanterar dig och din bil med respekt, även om du just då är lite oense med din bil. Du har tur i oturen om du befinner dig i Stenungsund. Där är den lokala bärgaren nämligen – räddaren i nöden.