Allt innanför staketet och lite till

Allt innanför staketet och lite till

Antingen du bor i hus eller lägenhet så vet du hur mycket det är att göra med fastighet och grönytor. Och alla behöver vi avkopplingen som hemmets trygga vrå ger efter en lång dag på arbetet eller i skolan. Det finns många möjligheter till att få hjälp med alla sysslor som ett hem innebär. Med de förmånliga avdrag som ROT och RUT ger känns det dessutom mycket mer rimligt att faktiskt utnyttja den möjligheten. Så varför inte ta den hjälp i vardagen som behövs? Hade det inte varit skönt att varje fredag komma till ett städat hem? Eller varför inte ta hjälp med underhåll, renovering eller trädgård? Anlita en firma för fastighetsskötsel och låt proffsen sköta jobbet.

 

Tjänster

Inom fastighetsservice finns en bred palett av tjänster som du kan få hjälp med, både som privatperson, bostadsrättsförening och företag. Behöver du lägga om taket? Anlägga gräsmatta, lägga plattor eller plantera buskar och träd? Du kan även få hjälp med projektledning inför byggnation, eller varför inte slå till och äntligen få det där trädäcket klart! Då kan du och din familj äntligen njuta av långa lata sommarkvällar. Kanske behöver du tillfällig hjälp som snöskottning eller att bli av med skadedjur. Allt du kan önska och mer därtill finns en knapptryckning bort.

 

 

Serviceavtal för fastighetsskötsel

Var man än bor i landet finns det företag som utför alla sorters fastighetstjänster. Det är därför enkelt att hitta någon som kan hjälpa till med exempelvis fastighetsskötsel i Gislaved. Som fastighetsägare har man ansvar för att snön skottas bort och att gångar är sandade och halkfria. Det kan vara bra att ha ett serviceavtal som inkluderar jourtjänst, om det plötsligt skulle vräka ner snö. Att abonnera på  regelbunden översyn, så att fastigheten hålls i bra skick, är en mycket bra idé. En välskött fastighet skapar trivsel för alla. Länktips: https://gisfast.se